Ποίοι Είμαστε

THE OUTSOURCING EXPERTS

ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια Ελληνική εταιρεία με εμπειρία και εξειδίκευση στις υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης και στην παροχή καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού τόσο σε έργα outsourcing όσο και στην  επιλογή μεσαίου και entry level προσωπικού για επιχειρήσεις .

Ιδρυθήκαμε το 2011 από τη Δέσποινα Βουδούρη.

Η  υποδομή και το δίκτυο των συνεργατών μας, μας επιτρέπουν την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από τις 3 νομικές οντότητες: 

 • ACTION 4 EMLPOYMENT (ΑCTIONLINE Ε.Π.Α.), Εταιρεία προσωρινής απασχόλησης  για παροχή προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.
   Αρ. Αδ. ΕΠΑ 50414/1247
 • ΑCTIONLINE ΜΟΝ ΕΠΕ, Εταιρεία παροχής outsourcing υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρησιακών λειτουργιών και επιλογής μεσαίου και entry level προσωπικού.
   Άδεια ΙΓΕΕ : 18836/342 
 • ACTION2WORK, Εταιρεία παροχής outsourcing υπηρεσιών σε έργα logistics & μεταφορών

        

Action2call Υπηρεσίες virtual call center

 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

 • Είμαστε η πλέον έμπειρη ομάδα σε OUTSOURCING EΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ και HUMAN CAPITAL SERVICES. Σε εμάς θα βρείτε τους καλύτερους υποψήφιους της Ελληνικής Αγοράς.
 • Διαθέτουμε μεγάλη βάση Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και Επιλεγμένων Στελεχών για την στήριξη πολλών και διαφορετικών επιχειρησιακών αναγκών σε κάθε σημείο της Ελλάδας και για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί ο κάθε πελάτης μας.
 • Έχουμε οργανώσει και λειτουργήσει με επιτυχία τμήματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα , στις τηλεπικοινωνίες, το marketing, τις πωλήσεις, το accounting, (το retail,) το promotion ,τo digital marketing , το web help desk , τις εκδόσεις, ,τον ασφαλιστικό κλάδο, τα Logistics και I.T. departments.
 • Είμαστε στον κλάδο του outsourcing και του human recourses από το 1999 καταγράφοντας επιτυχίες και καινοτομίες.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Τα στελέχη της ActionLine έχουν 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ OUTSOURCING . Με την πολυετή εμπειρία μας, προσφέρουμε τώρα λύσεις στην βελτιστοποίηση της απόδοσης των λειτουργειών των επιχειρήσεων με αξιόπιστο προσωπικό. Τα πλεονεκτημάτά μας είναι:

Η ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 • Να προσφέρουμε λύσεις στην ανάγκη της κάλυψης των μόνιμων ή προσωρινών αναγκών των εταιριών – πελατών μας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού με τις πιο σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης, της μείωσης του λειτουργικού κόστους και της αύξησης της παραγωγικότητας, διατηρώντας πάντα πολύ υψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.
 • Να γίνουμε ο καλύτερος Partner σας σε υπηρεσίες επιλογής προσωπικού και Outsourcing , σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψη τις προτεραιότητες, τους στόχους και τις ανάγκες σας.
 • Να έχουμε με τους συνεργάτες – πελάτες μας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης βασισμένες στην ηθική ακεραιότητα και την φιλοσοφία αμοιβαίας ωφέλειας (win – win)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ActionLine είναι μία εταιρεία που από το 2011 παρέχει υπηρεσίες Outsourcing και Human capital ,καθώς και υπηρεσίες οργάνωσης και βελτίωσης της παραγωγικότητας.

Είναι πιστοποιημένη για τις υπηρεσίες της από την Eqa Hellas ΑΕ. με:

 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 Νο 6095/17
 • Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801 Νο  6095/18 
 • Σύστημα Κατά της Δωροδοκίας 37001  
 • Σύστημα Ασφάλειας των Πληροφοριών ISO 27001