Για Υποψήφιους

ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η επιτυχία μας είστε εσείς!

 

Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς στην Actionline είναι ότι για μας δεν είστε ένας απλός εργαζόμενος. Είστε μέλος της ομάδας μας για το οποίο θέλουμε να βρούμε την καταλληλότερη θέση εργασίας. Ίσως σκεφτείτε οτι οι εταιρείες προσωρινής απασχόλησης απλά και μόνο προσφέρουν μια εφήμερη εργασία. Αυτό όμως δεν ισχύει για εμάς.

Αξιόλογοι πελάτες μας χρησιμοποιούν στελέχη μας για μία σειρά από λόγους, είτε επειδή έχουν κάποιο Special Project για το οποίο χρειάζονται εξειδικευμένους εργαζόμενους είτε διότι έχουν έκτακτες εποχικές ανάγκες. Δίνονται σημαντικές ευκαιρίες εμπειρίας και γνώσεων στους εργαζομένους μας. Πιστεύουμε πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους εργαζόμενους μας όπως θα θέλαμε να συμπεριφέρονται σε μας. Προσφέρουμε στους υποψήφιους αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, με την εγγύηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος με στόχο την αξιοποίηση των ταλέντων τους. Είστε για εμάς κομμάτι της ομάδας μας και πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται απόλυτα από την δική σας επιτυχία, το δικό σας χαρακτήρα, τη δική σας θέληση για δουλειά. Επιδιώκουμε πάντα να σας τοποθετούμε σε θέσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις ικανότητές σας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δουλειά που σας ταιριάζει. Για μας «είστε ένα ταλέντο» που ψάχνει να βρει τον δικό του επαγγελματικό δρόμο.